Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Ondraszek napisał:Napisales co Ci wpadlo do glowy...
... Szkoda, ze przy tej czynnosci zacial Ci sie caps lock (przycisk po lewej stronie klawiatury)

HM ... mmm ...
Mnie się nic nie zacina ... taki Mam już styl Pisania , gdy coś chcę bardzo Krzycząco Podkreślić ... !
---
Co do reszty twoich Żalów ... CÓŻ ... to już twój problem a nie Mój .
---
Po samym awatarze widać iż masz problemy z własną Osobą .
Ja Tu na Forum tobie nie pomogę , do tego potrzebny jest specjalista ... ode Psyche ...
---
ECH ... co za wieczorny , zgryźliwy , forumowy , niegroźny niedorozwój ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Andrzej Iksinski
(Ondraszek)
Wiking
W przeciwienstwie do Ciebie nie musze sie niczym dowartosciowywac, np. podkreslaniem zakonczenia. (tego stylu uzywaja ludzie mali). Natomiast obrazanie kogos swiadczy jedynie o Twoin bardzo niskim, wrecz rynsztokowym poziomie czegos, co normalni ludzie nazywaja kultura...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
znów jakiś optimus aktywacja albo reaktywacja .... może wypowiedz się o co chodzi i zamknij tę szczękę z jednym kikutem na zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Andrzej Iksinski
(Ondraszek)
Wiking
Zdjecie moze mylic, choc wstawilem je celowo... jestem obojetnie nastawiony do roznych orientacji seksualnych, nie chce zeby mnie nie podrywali tacy jak ty, i gabrel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ja niestety ale jestem nastawiony przeciwnie ....takich powinni wyłapywać , zrobić im bara bara na ulicy a potem izolować . od kompa też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok